• Kundeudtalelser

    Tusind tak til ALLE vore kunder

Du har virkelig ramt plet det bliver igen et fantastisk hus, med en supergod indretning med dejligt store rum ...
Søren Nielsen
Blommenslyst
1000 tak for tegningerne og samarbejdet med at få dem lavet ligesom vi ønskede os 🙂
Majbritt
Helsinge
Jan - also a very special thank you to you for guiding us through the whole rebuild process. Your guidance and architectural expertise has for sure helped us turn our home into a very special place. A big THANK YOU and WELL DONE!
Majken og Kristian
Herlev
Det har været en god proces, fordi vi havde det udbudsmateriale.
Tina og Mads
Tusind tak for dine forslag - Det er virkelig virkelig fornemt og lige det vi har brug for i vores videre drøftelser. Både ift. realismen i 1. sals projektet og alternativet med udvidelse i ét plan, så endnu en gang tak!
Jens og Janne
Vi er super glade for det stykke arbejde du har lavet, det ser vildt godt ud og vi er helt vilde med de små detaljer.
Omar El-Chal
Hillerød
Mange tak for godt samarbejde. Vi har været virkeligt glade for det, og synes at resultatet er blevet endnu bedre end vi havde håbet på. Loftet er både et virkeligt smukt rum og meget funktionelt. Og det lodrette gelænder er genialt 😉 Så tak igen for dit fine arbejde!
Nanna og Jesper
Vi var meget glade for arbejdsmødet, som gav os mange konkrete ideer i forhold til materialevalg, funktionalitet og udtryk. Dine kvalificerede ideer hjalp os med at finde nye løsninger. Vi kan på det varmeste anbefale andre at tage et lignende møde i starten af et projekt, da pengene er givet rigtig godt ud.
Terese og Søren
Holbæk
Vi fik på mødet et billede af hvilke løsninger som Jan mente ville passe til huset, både funktionsmæssigt, stilmæssigt og i forhold til budget og lovgivning. Vi fik også ideer som vi ikke selv havde tænkt over. Vi så desuden hvordan man kan gennemføre et sådant projekt i praksis. Det var i det hele taget er meget professionelt og behageligt møde.
Joan og Lars
Dragør
Jan var fra starten fuld af fine indspark og udfordrede vores egne tanker med flere rigtigt gode ideer, som vi næppe selv var kommet på. Samtidigt holdt han fødderne på jorden ift vores ønsker og budget. Han gav meget forståelig og professionel rådgivning omkring byggeprocessen og diverse formalia.
Christian Jensen
Virum
Huset lever helt op til mine forventninger. Er virkelig glad for dit arbejde.
Tobias
Roskilde
Vi har været glade for dit arbejde og har følt os godt hjulpet.
Signe og Martin
Farum
Mange tak for dit super arbejde, som vi er utrolig glade for og håber snart at kunne realisere huset.
Caroline og Mikkel
Vedbæk
Vi har hele vejen været meget glad for samarbejdet. Alt fra skitser, planer for byggetilladelsen, hovedprojektet og udbud var meget tilfredsstillende. Under opførelsen var hans rådgivning og tilsyn guld værd. Vi kan anbefale Arkinaut som kompetent partner.
Familie på Amager
Det var et godt møde, som betød. at vi er blevet ret klare på vores prioriteter. Og også hvilke ændringer af huset vi måske så alligevel ikke syntes var en god idé. Tak for dit engagement, store viden og lyst til at dele ud af begge dele.
Else-Marie og Henrik
Glostrup
Vi havde stor glæde af at benytte Arkinaut. Jan er enormt grundig, og giver en særdeles brugbar vurdering af de forhold man skal være opmærksom på. Han er ikke bange for at bruge tid på at uddybe ifht eventuelle spørgsmål. Alt sammen i øvrigt til en konkurrencedygtig pris.
Heine og Julie
København
Mange tak for rådgivningen. Det var præcis, det der skulle til for, at vi kunne få et overblik og samle alle vores tanker.
Anne og Peder
Herlev
Du gør tingene på en god og professionel måde, og har forståelse for, hvor vigtigt et sådan projekt er for kunden. Endnu en gang tak for din assistance igennem hele processen. Vi er utroligt glade for løsningen og vores "nye" hus - det fungerer virkelig efter hensigten. Vi kan derfor give dig vores bedste anbefalinger.
Maria og Claus
Rødovre
I øvrigt vil jeg gerne overbringe dig uafhængig og stor stor ros fra samtlige af dine kunder! Jeg hører kun, at de er ALLE ekstremt tilfredse med dig, din proces og dit arbejde, når de fortæller om deres ombygninger. SÅDAN!
Bjørg
Fotograf
Tak for skitserne. Vi er meget glade for dit forslag, der passer rigtigt godt til de tanker vi har haft.
Peter og Anne-Lise
Roskilde
Tak for hjælpen hele vejen igennem. Det har været enestående. Vi har været yderst tilfredse.
Christel og Martin
Roskilde
Det er helt fantastisk at se huset i sin helhed. NU glæder vi os 🙂
Mette og Charlotte
Vanløse
Det ser hamrende godt ud og er blevet et virkelig god tilbygning som vi er utroligt glade for.
Lars og Sidse
Birkerød
Hele vejen igennem har jeg følt, at din rådgivning/vejledning var professionel og blev givet med fokus på, hvad der var i mine interesser. Så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde, og jeg vil ikke betænke mig et øjeblik på at anbefale dig til andre.
Anita V.
Tak igen for denne gang og for hjælpen. Det har været en god investering at have dig med. Hverken løsninger, pris på entreprenør eller slutresultatet ville have været det samme uden. Det vil vi sige videre til naboer og bekendte.
Julie og Jean
København
Tusind tak for et meget givtigt møde, vi er virkelig vilde med dine ideer.
Ninna og Hans
Det var en fornøjelse at se visualiseringerne, og nu glæder vi os blot endnu mere.
Jørgen og Jeanne
Der tjente du vist din løn hjem plus en sjat.
Peter og Anne-Lise
Roskilde
Tak for det rigtig gode samarbejde, Jan. Din hjælp har været guld værd. Gennem hele processen har Jan været professionel, lyttende, hjælpsom og struktureret. Jans indsigt og stærke faglighed har sikret god og korrekt proces for planlægningen af projektet. Vi vil anbefale Jan til alle, vi kender 🙂
Patrick og Line
Tak for et dejligt inspirerende møde i går. Tak for dine fantastiske ideer og inputs.
Sanne og René
Tusind tak for dit arbejde, sparring og tålmodighed med en lang proces. Vi har været meget glade for det.
Andreas og Danny

Facebook

Firmaside

Facebook

Spørgsmål/svar

YouTube

Byggepladsfilm mv

Pinterest

Inspiration

LinkedIn

Firma updates