Håndværkertilbud

Find de rette håndværkere og indgå en sikker byggeaftale

Vi stiller vores erfaring med hovedentreprenører til din rådighed. Firmaer udvælges til en budrunde og arbejdstegningerne sendes til dem. De indkomne håndværkertilbud gennemgås og der udformes en entreprisekontrakt mellem dig og den udvalgte hovedentreprenør. Så er du klar til at bygge.

Dine fordele

  • Du finder de rette håndværkere til den rette pris.
  • Du får vejledning om rimeligt prisniveau og tilbuddenes eventuelle forbehold.
  • Du får et udkast til en sikker byggeaftale mellem dig og den udvalgte hovedentreprenør.

Du modtager

Vores erfaringer med specifikke hovedentreprenører. Tilbud fra håndværkere. Byggeaftale, dvs. hovedentreprisekontrakt mellem dig og det håndværksfirma du vælger.

(PS Du åbner selv døren for håndværkerne hvis de vil besigtige forholdene inden tilbudsgivning – så sparer du at betale os for det).

Pris

Afhænger af opgaven og aftales i hvert enkelt tilfælde. Fast tilbud kan gives efter afholdelse af Startpakkens arbejdsmøde.

Ring 24 88 31 53 eller få os til at kontakte dig

Fakta om udbudsfasen

Hvor mange tilbud må du indhente?

For private husejere gælder ingen regler for hvor mange tilbud man må indhente. Men: Hver eneste gang man spørger en hovedentreprenør om et tilbud, sætter man en masse mennesker på arbejde med at udregne priser (hovedentreprenøren og dennes 5-8 underentreprenører samt diverse materialeleverandører). Arbejde de kun får betaling for, på de opgaver de vinder. Den spildte tid skal så tjenes ind på de andre tilbud, så jo flere tilbud du beder om, jo mere er du faktisk med til at presse det generelle prisniveau i markedet op. Desuden bør man jo ikke misbruge andre menneskers tid og velvilje, så i de fleste tilfælde bør det være nok at bede fx tre firmaer om pris.