Hjælp til plantegning til nyt hus

Få hjælp til din plantegning

Skal du bygge nyt enfamiliehus/typehus og bokser du lidt med at få plantegningen til at gå op? Får du ikke den ønskede hjælp og sparring fra byggefirmaet?

Lad Arkinaut hjælpe.

Du kan vælge imellem:

 • Skriftlig feedback 1.995 kr. m.moms
  Vi ser din nuværende plantegning og situationsplan igennem og sender dig vores skriftlige (kritiske) feedback med gode råd til hvad der bør forbedres.
 • Tegnede forslag til justeringer 2.995 kr. m.moms
  Vi ser din nuværende plantegning og situationsplan igennem og sender dig en tegning der viser konkrete forslag til forbedringer af vægplaceringer, husets placering på grunden m.v.
 • Nytegning 12.500 kr. m.moms
  Ud fra dine ønsker tegner vi plantegningen helt forfra. Du kan kommentere og vi justerer indtil planen er som du ønsker.
 • Nytegning med facadetegninger 17.500 kr. m.moms
  Sammen med plantegningen udvikler og tegner vi også facadetegninger, så du har et komplet sæt tegninger at give til byggefirmaet.
 • Nytegning med facadetegninger og 3D-tegninger 24.500 kr. m.moms
  Sammen med plan- og facadetegninger får du også 3D-tegninger af huset set udefra og indefra (centrale rum).

Ovennævnte forudsætter, at det hus du ønsker at bygge har enten sadeltag, ensidigt hældende tag eller er i funkisstil. Ved mere specielle former for arkitektur kan vi også hjælpe, kontakt os for pris.

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig – helt uforpligtende.

Eksempel på plantegning:

Plantegning til nyt hus der skal bygges med byggefirma/typehusfirma. Kunderne havde selv arbejdet med plantegningen (også sammen med byggefirmaet) i næsten et år, uden at blive tilfredse. Grundens smalle bredde var en særlig udfordring.

I løbet af to uger fik vi udviklet og tegnet planen forfra, til kundernes store tilfredshed. Bagefter kunne vi glæde os over at de skrev følgende til os: “Mange tak for dit super arbejde, som vi er utrolig glade for og håber snart at kunne realisere huset.”

(C) Arkinaut Aps.