Kom godt i gang og få et realismetjek af dine drømme

Få overordnede idéer og svar på dine indledende spørgsmål om lovgivning, byggeteknik, økonomi, proces og lovgivning. Du får et realismetjek af dine tanker, nye idéer, vurdering af byggeøkonomien og et bud på hvordan resten af forløbet kan foregå.

Dine fordele

  • Idéer til projektets udformning.
  • En fagmands realismetjek af dine byggedrømme i forhold til lovgivning og økonomi.
  • Svar på dine spørgsmål om det byggetekniske, lovgivning, entrepriseform etc.
  • Svar på, om det vil være en fordel at få fx landinspektør eller geotekniker tidligt på banen.

Du får

  1. Tjek af hvilke byggeregler der gælder på din grund.
  2. Et idé- og arbejdsmøde hos dig på ca. 1,5-2,0 time.
  3. Overordnede idéskitser udviklet på arbejdsmødet.
  4. Et halvt års gratis adgang til vores online håndbog Tilbygning.nu (normalpris 349,- kr.).
  5. Tilbud på den efterfølgende fase: Skitseforslag.

Vi tjekker: Om der gælder en lokalplan/kommuneplan og dens evt. indhold – Om der er luft i bebyggelsesprocenten til en udvidelse – Om der er tinglyste servitutter – Om din ejendom er registreret bevaringsværdig (eller fredet) – Om der ligger tegninger af dit eksisterende hus online – Om din evt. kælder er registreret korrekt i BBR-registeret – Relevante regler i byggeloven og bygningsreglementet.

På mødet drøfter vi idéer, byggetekniske udfordringer, lovgivning, økonomi, proces og meget mere.

Pris

Alt dette får du for en investering på kun kr. 4.900,- inkl. moms, inkl. kørsel*.

(*Gælder i Storkøbenhavn og fra Hørsholm i nord, Køge i syd og Roskilde/Frederikssund i vest. Bor du udenfor dette område: Ring og få et tilbud). 

Efter STARTPAKKEN har du naturligvis fuld frihed til at vælge om samarbejdet med os skal fortsætte, hvilket vi vil anstrenge os for at gøre os fortjent til.

For at få et gennemarbejdet beslutningsgrundlag vælger de fleste efterfølgende at købe nogle mere gennemarbejdede skitsetegninger. Prisen for disse kan oplyses på arbejdsmødet, når vi kender mere til projektets nærmere omfang.

 

Eksempel på overordnet idéskitse fra Startpakkens arbejdsmøde. Mere gennemarbejdede skitser udføres i den efterfølgende Skitsefase.

Få en uforpligtende samtale om STARTPAKKEN og dit projekt

Udfyld formularen her, så ringer vi dig op for en helt gratis og uforpligtende snak om STARTPAKKE og dit projekt. I telefonen kan du bestille din STARTPAKKE eller vælge at tænke yderligere over det.

Få et tilbud
Sender