Kom godt i gang og sæt kursen for projektet

Få nogle overordnede idéer og svar på dine indledende spørgsmål om lovgivning, byggeteknik, økonomi, proces og lovgivning. Du får et realismetjek af dine tanker, nye idéer, vurdering af byggeøkonomien og et bud på hvordan resten af forløbet kan foregå.

Dine fordele

  • En fagmands realismetjek af dine byggedrømme.
  • Idéer til projektets udformning.
  • Et tjek af hvilke regler der gælder på din grund.
  • Svar på dine spørgsmål om det byggetekniske, lovgivning etc.
  • Vurdering af den samlede projektøkonomi.

STARTPAKKEN indeholder

  1. Tjek af hvilke byggeregler der gælder på din grund.
  2. Et idé- og arbejdsmøde hos dig på ca. 1,5 time.
  3. En skriftlig “Din Byggeplan” med opsamling fra mødet samt overblik over den efterfølgende proces, fast tilbud fra os og budgetskøn over hele projektet.

Vi tjekker: Om der gælder en lokalplan/kommuneplan og dens evt. indhold – Om der er luft i bebyggelsesprocenten til en udvidelse – Om der er tinglyste servitutter – Om din ejendom er registreret bevaringsværdig (eller fredet) – Om der ligger tegninger af dit eksisterende hus online – Om din evt. kælder er registreret korrekt i BBR-registeret – Relevante regler i byggeloven og bygningsreglementet.

På mødet drøfter vi idéer, byggetekniske udfordringer, lovgivning, økonomi, proces og meget mere.

Pris

Alt dette får du for en investering på kun kr. 3.900,- inkl. moms, inkl. kørsel*.

(*Gælder i Storkøbenhavn og fra Hørsholm i nord, Køge i syd og Roskilde/Frederikssund i vest. Bor du udenfor dette område: Ring og få et tilbud). 

Efter STARTPAKKEN har du naturligvis fuld frihed til at vælge om samarbejdet med os skal fortsætte, hvilket vi vil anstrenge os for at gøre os fortjent til. For at få et gennemarbejdet beslutningsgrundlag vælger de fleste efterfølgende at købe nogle mere gennemarbejdede skitsetegninger. Prisen for disse kan oplyses på arbejdsmødet, når vi kender mere til projektets nærmere omfang.

 

Eksempel på idéskitse fra Startpakkens arbejdsmøde.

 

Din Byggeplan

Eksempel på “Din Byggeplan” som fremsendes efter arbejdsmødet som en del af Startpakken – Giver dig overblik over forløbet, fast tilbud fra Arkinaut og budgetskøn for hele projektet. De tegninger der er indeholdt i Startpakken er dem vi udarbejder på arbejdsmødet.

Få en uforpligtende samtale om STARTPAKKEN og dit projekt

Udfyld formularen her, så ringer vi dig op for en helt gratis og uforpligtende snak om STARTPAKKE og dit projekt. I telefonen kan du bestille din STARTPAKKE eller vælge at tænke yderligere over det.

Få et tilbud
Sender