Hvorfor vælge os?

Medstifter og videncenterchef i Bolius

Arkinauts indehaver Jan Felland var i 2002 medstifter af Videncentret BOLIUS, og i et årti derefter manden bag succeser som Bolius.dk, Bolius Nyhedsbrev, Bolius Idépris, Bolius Faktaartikler, Spørg Eksperten, TV Bolius og Bolius Forlag. Jan var bl.a. ansvarlig for, at den viden som Bolius formidler til hundredetusindvis af læsere hver måned, er faglig uangribelig, relevant og nyttig. Det har givet en ekstrem stor viden om enfamiliehuse og boligejernes udfordringer.

Forfatter til flere byggebøger

Arkinauts indehaver Jan Felland er forfatter til den nye bog “BYG OM | BYG TIL | RENOVÉR” (udkommer marts på forlaget MOLIO) samt fire andre bøger om byggeri. Desuden har Jan været chefredaktør på 12 andre byggebøger, udgivet at Bolius Forlag. Arbejdet med bøgerne har givet ekstraordinær indsigt i mange emner indenfor byggeri.

29 års erfaring og stadig nysgerrig

Vi læser byggebøger til morgenmaden. Selvom vi har arbejdet professionelt med byggerådgivning siden 1991, følger vi stadig engageret med i ny viden og erfaringer. Love, regler, anvisninger og opsamlede erfaringer forandrer sig hele tiden, og det er vores mål, altid at være ajour med den seneste, relevante fagviden.

Vi brænder for det

Vi elsker huse og vi elsker at rådgive mennesker om deres boligprojekter. Intet er større, end at se vores rådgivning virke, så vores kunder får gode løsninger, tryg proces og sparede omkostninger til unødige ekstraregninger. Det giver så meget mening for os.

Kunderne siger:

Tusind tak for et meget givtigt møde, vi er virkelig vilde med dine ideer.
“Virkelig vilde med dine idéer…”Ninna og Hans
Det var en fornøjelse at se visualiseringerne, og nu glæder vi os blot endnu mere.
“Nu glæder vi os blot endnu mere…”Jørgen og Jeanne
Der tjente du vist din løn hjem plus en sjat.
“Tjente din løn hjem, plus…”Peter og Anne-Lise, Roskilde
Det ser hamrende godt ud og er blevet et virkelig god tilbygning som vi er utroligt glade for.
“En virkelig god tilbygning”Lars og Sidse, Birkerød
Hele vejen igennem har jeg følt, at din rådgivning/vejledning var professionel og blev givet med fokus på, hvad der var i mine interesser. Så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde, og jeg vil ikke betænke mig et øjeblik på at anbefale dig til andre.
“Meget tilfreds kunde …”Anita V.
Tak igen for denne gang og for hjælpen. Det har været en god investering at have dig med. Hverken løsninger, pris på entreprenør eller slutresultatet ville have været det samme uden. Det vil vi sige videre til naboer og bekendte.
“En god investering…”Julie og Sean
Huset lever helt op til mine forventninger. Er virkelig glad for dit arbejde.
“Virkelig glad…”Tobias, Roskilde
Vi har været glade for dit arbejde og har følt os godt hjulpet.
“Følt og godt hjulpet”Signe og Martin, Farum
Mange tak for dit super arbejde, som vi er utrolig glade for og håber snart at kunne realisere huset.
“Super arbejde…”Caroline og Mikkel, Vedbæk.
Tak for skitserne. Vi er meget glade for dit forslag, der passer rigtigt godt til de tanker vi har haft.
“Meget glade for dit forslag…”Peter og Anne-Lise, Roskilde
Tak for hjælpen hele vejen igennem. Det har været enestående. Vi har været yderst tilfredse.
“Har været enestående …”Christel og Martin, Roskilde
Det er helt fantastisk at se huset i sin helhed. NU glæder vi os :-)
“Helt fantastisk at se huset …”Mette og Charlotte, Vanløse.
Du har virkelig ramt plet det bliver igen et fantastisk hus, med en supergod indretning med dejligt store rum ...
“Du har virkelig ramt plet…”Søren Nielsen, Blommenslyst.
1000 tak for tegningerne og samarbejdet med at få dem lavet ligesom vi ønskede os :-)
“Lige som vi ønskede os …”Mai-Britt, Helsinge.
Jan - also a very special thank you to you for guiding us through the whole rebuild process. Your guidance and architectural expertise has for sure helped us turn our home into a very special place. A big THANK YOU and WELL DONE!
“A big thank you…”Majken og Kristian, Herlev
Mange tak for rådgivningen. Det var præcis, det der skulle til for, at vi kunne få et overblik og samle alle vores tanker.
“Præcis det vi havde brug for …”Anne og Peder, Herlev
Du gør tingene på en god og professionel måde, og har forståelse for, hvor vigtigt et sådan projekt er for kunden. Endnu en gang tak for din assistance igennem hele processen. Vi er utroligt glade for løsningen og vores "nye" hus - det fungerer virkelig efter hensigten. Vi kan derfor give dig vores bedste anbefalinger.
“Vores bedste anbefalinger”Maria og Claus, Rødovre
I øvrigt vil jeg gerne overbringe dig uafhængig og stor stor ros fra samtlige af dine kunder! Jeg hører kun, at de er ALLE ekstremt tilfredse med dig, din proces og dit arbejde, når de fortæller om deres ombygninger. SÅDAN!
“SÅDAN!”Bjørg de Meza, fotograf
Tusind tak for dine forslag - Det er virkelig virkelig fornemt og lige det vi har brug for i vores videre drøftelser. Både ift. realismen i 1. sals projektet og alternativet med udvidelse i ét plan, så endnu en gang tak!
“Virkelig fornemt…”Jens og Janne
Vi er super glade for det stykke arbejde du har lavet, det ser vildt godt ud og vi er helt vilde med de små detaljer.
“Det ser vildt godt ud…”Omar El-Chal
Mange tak for godt samarbejde. Vi har været virkeligt glade for det, og synes at resultatet er blevet endnu bedre end vi havde håbet på. Loftet er både et virkeligt smukt rum og meget funktionelt. Og det lodrette gelænder er genialt ;) Så tak igen for dit fine arbejde!
“Blev bedre end vi havde håbet på…”Nanna og Jesper
Vi har hele vejen været meget glad for samarbejdet. Alt fra skitser, planer for byggetilladelsen, hovedprojektet og udbud var meget tilfredsstillende. Under opførelsen var hans rådgivning og tilsyn guld værd. Vi kan anbefale Arkinaut som kompetent partner.
“Meget tilfredsstillende, kan anbefale Arkinaut…”Familie på Amager
Det var et godt møde, som betød. at vi er blevet ret klare på vores prioriteter. Og også hvilke ændringer af huset vi måske så alligevel ikke syntes var en god idé. Tak for dit engagement, store viden og lyst til at dele ud af begge dele.
“Engagement og stor viden…”Else-Marie og Henrik, Glostrup
Vi havde stor glæde af at benytte Arkinaut. Jan er enormt grundig, og giver en særdeles brugbar vurdering af de forhold man skal være opmærksom på. Han er ikke bange for at bruge tid på at uddybe ifht eventuelle spørgsmål. Alt sammen i øvrigt til en konkurrencedygtig pris.
“Enormt grundig…”Heine Larsen og Julie Nielsen, København
Vi var meget glade for arbejdsmødet, som gav os mange konkrete ideer i forhold til materialevalg, funktionalitet og udtryk. Dine kvalificerede ideer hjalp os med at finde nye løsninger. Vi kan på det varmeste anbefale andre at tage et lignende møde i starten af et projekt, da pengene er givet rigtig godt ud.
“Varmeste anbefaling…”Therese og Søren, Holbæk
Vi fik på mødet et billede af hvilke løsninger som Jan mente ville passe til huset, både funktionsmæssigt, stilmæssigt og i forhold til budget og lovgivning. Vi fik også ideer som vi ikke selv havde tænkt over. Vi så desuden hvordan man kan gennemføre et sådant projekt i praksis. Det var i det hele taget er meget professionelt og behageligt møde.
“Meget professionel…”Joan og Lars, Dragør
Jan var fra starten fuld af fine indspark og udfordrede vores egne tanker med flere rigtigt gode ideer, som vi næppe selv var kommet på. Samtidigt holdt han fødderne på jorden ift vores ønsker og budget. Han gav meget forståelig og professionel rådgivning omkring byggeprocessen og diverse formalia.
“Rigtigt gode idéer…”Christian Jensen, Virum.

Tina og Mads fra Frederiksberg fortæller om renoveringen af deres villa og oplevelse af Arkinaut som rådgiver: