Hvorfor vælge os?

Vi er ikke alene om at rådgive boligejere, så hvorfor vælge os?

Medstifter og videncenterchef i Bolius

Arkinauts indehaver Jan Felland var i 2002 medstifter af Bolius Boligejernes Videncenter A/S og i et årti derefter manden bag succeser som Bolius.dk, Bolius Nyhedsbrev, Bolius Idépris, Bolius Faktaartikler, Spørg Eksperten, TV Bolius og Bolius Forlag. Jan var bl.a. ansvarlig for, at den viden som Bolius formidler til hundredetusindvis af læsere hver måned, er faglig uangribelig, relevant og nyttig. Det har givet en ekstrem stor viden om enfamiliehuse, byggeri og boligejernes udfordringer.

Forfatter til flere byggebøger

Arkinauts indehaver Jan Felland er forfatter til fire vejledende bøger om byggeri, rettet mod boligejere. Tre er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busch. Desuden har Jan været chefredaktør på 12 andre byggebøger, udgivet at Bolius Forlag. Arbejdet med bøgerne har givet ekstraordinær indsigt i mange emner indenfor byggeri.

26 års erfaring og stadig nysgerrig

Vi læser byggebøger til morgenmaden. Selvom vi har arbejdet professionelt med byggerådgivning siden 1991, følger vi stadig engageret med i ny viden og erfaringer, der kan komme vores kunder til gode. Love, regler, anvisninger og opsamlede erfaringer forandrer sig hele tiden, og det er vores mål, altid at være ajour med den seneste, relevante fagviden.

Vi brænder for det

Vi elsker huse og vi elsker at rådgive mennesker om deres boligprojekter. Intet er større, end at se vores rådgivning virke, så vores kunder får gode løsninger, tryg proces og sparede omkostninger til unødige ekstraregninger. Det giver så meget mening for os.

Kunderne siger:

Mange tak for godt samarbejde. Vi har været virkeligt glade for det, og synes at resultatet er blevet endnu bedre end vi havde håbet på. Loftet er både et virkeligt smukt rum og meget funktionelt. Og det lodrette gelænder er genialt ;) Så tak igen for dit fine arbejde!
“Blev bedre end vi havde håbet på…”Nanna og Jesper
Vi har hele vejen været meget glad for samarbejdet. Alt fra skitser, planer for byggetilladelsen, hovedprojektet og udbud var meget tilfredsstillende. Under opførelsen var hans rådgivning og tilsyn guld værd. Vi kan anbefale Arkinaut som kompetent partner.
“Meget tilfredsstillende, kan anbefale Arkinaut…”Familie på Amager
Det var et godt møde, som betød. at vi er blevet ret klare på vores prioriteter. Og også hvilke ændringer af huset vi måske så alligevel ikke syntes var en god idé. Tak for dit engagement, store viden og lyst til at dele ud af begge dele.
“Engagement og stor viden…”Else-Marie og Henrik, Glostrup
Vi havde stor glæde af at benytte Arkinaut. Jan er enormt grundig, og giver en særdeles brugbar vurdering af de forhold man skal være opmærksom på. Han er ikke bange for at bruge tid på at uddybe ifht eventuelle spørgsmål. Alt sammen i øvrigt til en konkurrencedygtig pris.
“Enormt grundig…”Heine Larsen og Julie Nielsen, København
Vi var meget glade for arbejdsmødet, som gav os mange konkrete ideer i forhold til materialevalg, funktionalitet og udtryk. Dine kvalificerede ideer hjalp os med at finde nye løsninger. Vi kan på det varmeste anbefale andre at tage et lignende møde i starten af et projekt, da pengene er givet rigtig godt ud.
“Varmeste anbefaling…”Therese og Søren, Holbæk
Vi fik på mødet et billede af hvilke løsninger som Jan mente ville passe til huset, både funktionsmæssigt, stilmæssigt og i forhold til budget og lovgivning. Vi fik også ideer som vi ikke selv havde tænkt over. Vi så desuden hvordan man kan gennemføre et sådant projekt i praksis. Det var i det hele taget er meget professionelt og behageligt møde.
“Meget professionel…”Joan og Lars, Dragør
Jan var fra starten fuld af fine indspark og udfordrede vores egne tanker med flere rigtigt gode ideer, som vi næppe selv var kommet på. Samtidigt holdt han fødderne på jorden ift vores ønsker og budget. Han gav meget forståelig og professionel rådgivning omkring byggeprocessen og diverse formalia.
“Rigtigt gode idéer…”Christian Jensen, Virum.

Tina og Mads fra Frederiksberg fortæller om renoveringen af deres villa og oplevelse af Arkinaut som rådgiver: